Under de kommande 4 veckorna kommer vi att sända 4 st Woven Sessions, live på vår Youtube-kanal (Intercult Productions).Under 1 timme var kommer de 4 konstnärerna som är del av vårt digitala residens – Woven Network Sweden – att presentera och prata om sin verk. Och svara på dina frågor.  

Schemat för sändningarna är som följer: 

  • Fredag 4 Mars 17.00 med Sofia Esfandi
  • Fredag 11 Mars 17.00 med Gülbeden Kulbay
  • Fredag 18 Mars 17.00 med Mirjam Hector
  • Fredag 25 Mars 17.00 med Amanda Lebert

 

Under vårt första session kommer vi få stifta bekantskap med Sofia Esfandi: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sofia Esfandi är podcastproducent, manusförfattare, ljuddesigner och klippare baserad i Malmö. Under den första Woven Sessions kommer hon ta en ljudfil och klippa ihop den till en prototyp. Det kommer vara en inspelad version av manuset som hon utvecklar i Woven Network Sweden och programmet som kommer användas är Adobe Audition.
Det blir en session med strukturen av en workshop i ljudläggning och klippning och att se någon utveckla sitt work-in-progress verk.

 

Om du tills dess vill lära dig mer om de andra konstnärerna eller projektet som helhet kan du göra det på vår hemsida: https://www.intercult.se/projekt/woven-network-swe/ Kika också gärna in vår instagram (@intercult) där konstnärerna under våren turas om att ha veckovisa takeovers.