Den 8 april är du välkommen på vernissage på Intercults kontor i Stockholm, för utställningen för vårt digitala residens Woven Network Sweden.
Under dagarna fram till fredag ​​vill vi bjuda dig på några smygtittar på de konstverk som du kommer att få uppleva under vernissagen.
Här nedanför kan du lyssna på en trailer for Sofia Esfandi’s verk Jouranden.

 

 

 

Sofia Esfandi är podcastproducent, manusförfattare, ljuddesigner och klippare. Hon är verksam inom det Malmöbaserade produktionsbolaget Mill Meadow Media. Sofia beskriver sitt hantverk som ”film för öronen” där hon använder ljud och storytelling för att ge röst till berättelser som annars inte får höras.

Vernissagen sker på Intercults kontor i Stockholm, med ingång via Sandbacksgatan 8. 

________________________________________

Intercult bjuder in dig till vernissage av utställningen för vårt digitala residens Woven Network Sweden.
Medverkande konstnärer är Amanda Lebert, Gülbeden Kulbay, Mirjam Hector, Sofia Esfandi.
Den 8 april bjuder vi in dig till vernissage av utställningen för digitala residenset Woven Network Sweden, på plats på Intercult’s kontor på Södermalm i Stockholm (Ingång via Sandbacksgatan 8).
Mellan 18.00-20.00 är du välkommen att få ta del av verken som skapats under residensen och träffa konstnärerna bakom dem.
Om du inte kan delta på vernissagen kan du ta del av vår livesända presentation av verken och den digitala versionen av utställning samma dag. Länk till livestreamen kommer finnas på våra sociala medier när vi går liv.

16.30-18.00: Livesänd digitala vernissage – konstnärerna kommer att presentera sina verk och avtäckning av den digitala versionen av utställningen på vår hemsida. (Länk till livestreamen kommer finnas på våra sociala medier)

18.00-20.00: Fysisk vernissage på plats på Intercult’s kontor.
Vernissaget inleds med en performance av Gülbeden Kulbay på innergården vid Intercult’s kontor (Nytorgsgatan 15a).
Utställningen nås via kontorets ingång Sandbacksgatan 8 och innegården nås via grinden precis bredvid.