Workshop med New Nordic Voices @STOFF-X

2019-08-13T12:27:55+00:00

WORKSHOP MED NEW NORDIC VOICES – FÖRVANDLA DINA BERÄTTELSER TILL ETT PERFORMANCE
Delta i en workshop tillsammans med produktionen från New Nordic Voices. Vi kommer att arbeta med olika teater- och storytelling tekniker för att utforska Ntozake Shange’s ‘For Colored Girls’ – samtidigt som vi delar med oss av våra egna berättelser. Tillsammans utvecklar vi våra erfarenheter och berättelser till olika performance’s. Tillsammans kommer vi att reflektera över vikten av representation på teaterscenen och initiativet New Nordic Voices. 

När? 5 september 2019: 13:00 – 15:00
Var? Bagarmossens Folkets Hus, Lillåvägen 44, 128 45 Bagarmossen
Registrering? Kostnadsfritt men registrering krävs. Reservera en plats här!
Språk: Engelska
Workshopen är en del av föreställningen “For colored girls who have considered suicide/ when the Rainbow is enuf” av poeten och manusförfattaren Ntozake Shange. Föreställningen berättar om om sju kvinnors upplevelser av förtryck i ett rasistiskt och sexistiskt samhälle i en innovativ kombination av poesi, drama, musik och dans. Den prisbelönade föreställningen spelades för första gången 1976 och fortsätter att vara lika relevant idag. Workshopen och föreställningen är en del av projektet New Nordic Voices och kommer att turnera Sverige, Finland, Norge och Danmark under 2019.

New Nordic Voices är en del av Stockholm Fringe Festival (#STOFFX) och the Nordic Fringe Network (NFN)! Det fullspäckade festivalprogrammet innehåller hundratals med programpunkter över hela Stockholm 3-7 september! Årets festival innehåller endast projekt skapade av kvinnor, icke-binära och trans artister från Sverige och hela världen! Dessutom erbjuds STOFFnet med workshops, samtal och artist speed-dating! 

Mer info: www.stockholmfringe.com 

Presenteras med stöd av: Kulturrådet, Region Stockholm och Stockholm Stads Kulturförvaltning

#STOFFX

#NordicFringeNetwork

Till toppen