Inför EU-valet 2019 har Europa Direkt Intercult gått ihop tillsammans med LSU och #Maktenärdin för att informera om EU-valet 2019. Under våren 2019 kommer Europa Direkt Intercult tillsammans meed LSU och Makten är din samordna flera riktade insatser för att öka medvetenheten om det kommande valet.

Makten är din är en partipolitiskt obunden kampanj för att uppmana fler unga att rösta i EU-valet 2019, men det är också en plattform för att främja engagemang kring frågor som drivs på EU-nivå. Du som är 16-29 år kan bli valambassadör genom Makten är din. Som valambassadör arbetar du med att öka ungas engagemang om EU och öka valdeltagandet genom lokala event och sociala medier.

Träffa Europa Direkt Intercult och Makten är din den 24 april på Upplands Bro Gymnasium för att lära dig mer om EU-valet och få mer information om hur du kan bli valambassadör inför EU-valet 2019. Läs mer om evenemanget och anmäl dig här!

Du kan träffa Europa Direkt Intercult för att få mer information om EU-valet den 2 maj på Haninge Kulturhus, 8 maj på Kulturhuset Fanfaren.