När vi i juni tidigare i år genomförde vår digitala workshop tillsammans med projektets changemaker Livet Bitch! lärde vi oss väldigt mycket. Det vi först behövde tänka på var hur vi skulle ställa om: kunde vi ens genomföra en workshop när läget med pandemin var så osäkert? Vi bestämde oss för att flytta vår workshop online, som många andra under våren. När vi arbetat fram ett koncept för den digitala workshopen låg fokuset sedan på själva innehållet för målgruppen, och att göra det till den bästa workshopen vi kunde.

Det var en konstant lärandeprocess, och nu har vi summerat våra tre bästa tips för dig som planerar en digital workshop. För att läsa dem, klicka här för att gå in på vår I_Improve hemsida och läsa artikeln!

Lycka till med workshopen! 🙂

 

”The European Commission’s support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.”