Tack till våra deltagare i Projektlabb #5!

2018-09-18T13:50:42+00:00

Den 17 september arrangerade Europa Direkt Intercult Projektlabb #5 Budget i internationella projekt tillsammans med SMart Produktionshus och Kreativa Europa.

Under 2018 har Europa Direkt Intercult & Access Europa arrangerat 5 Projektlabb där vi djupdykt i tematiken kring Projektkompetens. Vi har erbjudit ett projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar internationella projekt och ansökningsprocesser. Våra temaområden har varit: Internationella anslag och Kulturpolitik i Europa, Skrivarstuga tillsammans med Universitet- och högskolerådet, Strategiska partnerskap, Kommunikation i internationella projekt och Budget.

Stort tack till våra engagerade deltagare och till våra talare för dagen, Elin Rosenström från Kreativa Europa Desk Kultur och Frida Wikström från SMart Produktionshus.

Läs mer om våra kommande seminarier, workshops och konferenser här. Glöm inte att vi på Europa Direkt Intercult gärna kommer ut till din organisation för att berätta mer om internationella ansökningsprocesser och projekt. Läs mer om vilka kurser och workshops vi erbjuder via Intercult Out!

Till toppen