Den 8 april kl 18.00 är du välkommen på vernissage på Intercults kontor i Stockholm, för utställningen för vårt digitala residens Woven Network Sweden.
Under dagarna fram till fredag ​​vill vi bjuda dig på några smygtittar på de konstverk som du kommer att få uppleva under vernissagen.
Här ovanför kan du titta på en trailer för Mirjam Hectors videoverk Covid.

Biografi

Mirjam Hector är bildkonstnär som främst arbetar med video, installation, text och fotokonst. Hon har deltagit i flertal separata och grupputställningar. Har deltagit i fotofestivaler, salonger, residenser i Tyskland, Schweiz, Island, Sverige, mm.

__________________

Den 8 april bjuder vi in dig till vernissage av utställningen för digitala residenset Woven Network Sweden, på plats på Intercult’s kontor på Södermalm i Stockholm (Ingång via Sandbacksgatan 8). Mellan 18.00-20.00 är du välkommen att få ta del av de verk som skapats under residensen och träffa konstnärerna bakom dem.

Om du inte kan delta på vernissagen kan du ta del av vår livesända presentation av verken och den digitala versionen av utställning samma dag. Länk till livestreamen kommer finnas på våra sociala medier när vi går liv.

Länk till Facebook-eventet: https://fb.me/e/1ex9ks38b

16.30-18.00: Livesänd digitala vernissage – konstnärerna kommer att presentera sina verk och avtäckning av den digitala versionen av utställningen på vår hemsida. (Länk till livestreamen kommer finnas på våra sociala medier)

18.00-20.00: Fysisk vernissage på plats på Intercult’s kontor.
Vernissaget inleds med en performance av Gülbeden Kulbay på innergården vid Intercult’s kontor (Nytorgsgatan 15a).
Utställningen nås via kontorets ingång Sandbacksgatan 8 och innergården nås via grinden precis bredvid.