Under våren kommer Intercult tillsammans med Europa Direkt arrangera 5 Projektlabb där vi kommer djupdyka in i tematiken kring just Projektkompetens. Vi erbjuder er ett projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar internationella projekt och ansökningsprocesser. I varje Projektlabb undersöker vi några av de beståndsdelar som tillsammans kan användas för att bygga ditt nästa internationella projekt.

Våra Projektlabb är uppdelade i 5 underteman där vi kommer lyfta olika ämnen som relaterar till att arbeta i projektform. Varmt välkommen till vårt tredje projektlabb i vår seminarieserie där Iwona Preis från Intercult presenterar verktyg för strategiskt partnerskapsbygge med syfte om att ansöka om europeisk finansiering.

Datum & Tid:17 maj 2018, 15:00-17:00
Plats: Europahuset, Regeringsgatan 65. 
Intercult arrangerar en eftermiddag där du får arbeta med strategiskt partnerskapsbygge med syfte om att ansöka om europeisk finansiering. Genom seminariet kommer du att få konkreta verktyg att använda för att bygga ett partnerskap enligt prioriteringarna i din ansökan samt verktyg till hur man utvecklar sitt partnerskap på EU-nivå. Hur bygger vi starka partnerskap till våra projektidéer?
 
Intercults Iwona Preis guidar dig igenom partnerskapet och delar med sig av egna upplevelser från de olika konstellationer av partnerskap som Intercult arbetat med under åren.