Intercult är ett fristående Europeiskt resurscentrum för kultur med bas i Stockholm. Vi är verksamma i Sverige och Europa, som initiativtagare och drivkraft i interkulturella samarbetsprojekt, i nätverk och i utveckling av interkulturell- och internationell projekt-kompetens. Vi agerar även kulturpolitiskt nationellt och europeiskt. Läs mer om oss här.

Intercult söker en praktikant som till våren kommer att arbeta tätt tillsammans med producent och projektledare med vårens seminarieprogram och våra tre internationella projekt; Memory of Water, I_Improve och S. O. S. Climate Waterfront. I arbetsuppgifterna ingår produktion av text, administration och research. Du är en del av produktionsteamet och är med och bygger vårens seminarieprogram från ax till limpa tillsammans med projektledare och producent. Arbetet kan till stor del utformas efter den kompetens som praktikanten själv innehar. Du jobbar under handledning av Intercults producent.

Vi söker dig som är administrativt och organisatoriskt lagd och med ett intresse för kultur, politik och internationella relationer. Du är van att arbeta självständigt, ta egna intiativ och har erfarenhet av att skriva och bearbeta text på svenska och engelska.

Praktiken är oarvoderad.

Ansökan
Du ansöker genom att mejla CV och personligt brev till jasmine@intercult.se

Vi ser fram emot din ansökan!