Våra kollegor på Europa Direkt Hässleholm söker en kollega till våren. Läs ansökan nedan:

Söker du nya möjligheter för att bygga en karriär inom kommunikation, EU-frågor, projektadministration, samhällsengagemang eller liknande? Då kan projektassistent-tjänsten hos Europa Direkt Hässleholm vara något för dig!
Du kommer att koordinera projektet ”Nordöstra Skåne röstar 2.0” samt ingå i Europa Direkt Hässleholms och Europaforum Hässleholms team. Projektet ”Nordöstra Skåne röstar 2.0” syftar till att öka valdeltagandet i valet till Europaparlamentet den 26 maj 2019 i åtta kommuner i Nordöstra Skåne samt Älmhult. Projektet ämnar till att fler ungdomar och utrikes födda i alla åldrar ska reflektera över och förstå vikten av sin egen roll i den europeiska demokratin och därför välja att gå och rösta i valet till Europaparlamentet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en proaktiv “doer” som vill arbeta med ungas demokratiutövande. Arbetsuppgifter är allt från administration, till kommunikation och eventplanering. Du kommer att arbeta i ett team nära två kollegor, men framförallt självständigt med egna ansvarsområden.

Du bör vara social, flexibel, ansvarstagande, och själv kunna hitta lösningar på eventuella problem. Du har ett öga för detaljer och samtidigt bra helhetssyn över dina ansvarsområden. Det finns även stort utrymme för självständiga initiativ inom ramen för verksamheten. Inom ramen för projektkoordinator tjänsten får du även räkna med att det förekommer en del reseaktivitet speciellt inom Nordöstra Skåne.

Läs mer om hur du ansöker här.
Obs! Sista ansökningsdag är den 27 januari.