2021 är här och vi förbereder oss för det sista året av I_Improve projektet! Tiden har verkligen flugit förbi och vi är mycket glada över detta sista lopp.

Mycket har hänt de senaste tre åren och att lära sig så mycket som möjligt av våra erfarenheter har alla partnerorganisationer deltagit i I_Improve Conversations. Detta är en informell videoserie, där vi reflekterar över våra val, de olika projekten, change maker-processen och mer.

Konversationerna är baserade på så kallade mallar – en typ av formulär som vi alla fyllde i i början av projektet. Då skrev vi en baslinje för vad vi ville förbättra och utveckla inom varje organisation, våra förslag på våra enskilda projekt och förändringsskapare. Innan I_Improve gick var och en av oss tillbaka och granskade våra gamla mallar och pratade om vad som hade förändrats under de senaste åren. Många saker hade blivit annorlunda än väntat (inte minst för att pandemin) och det var mycket givande reflektioner som följde.

Klicka på länken nedan för att ta en titt på Intercults och ut fem partnerorganisationer konversationer, och låt oss veta om du har upplevt liknande tankar, idéer, kamper och framsteg. Följ med på vår I_Improve resa!

 

"Europeiska kommissionens stöd för framställningen av denna publikation utgör inte ett godkännande av innehållet, som endast återspeglar upphovsmännens åsikter, och kommissionen kan inte hållas ansvarig för någon användning som kan göras av informationen i den."