Intercult, Ars Baltica och Council of the Baltic Sea States bjuder in till nätverkssession och workshop med tema publikutveckling den 8 oktober.

Östersjöregionen är hem till ett stort antal kulturprojekt och initiativ som reflekterar våra moderna och internationella samhällen. Våra projekt och intiativ har potentialen till att engagera vår befolkning, fascinera dem med nya, intressanta perspektiv. Samtidigt kan det vara utmanade i den meningen att vi konstant måste utvecklas och röra oss framåt, ändra etablerade system och utmana vår publik, för att inte vår röst ska försvinna i vårt dynamiska och ständigt rörande samhälle.

För att ta oss an denna utmaning, bjuder vi in till nätverkssession och workshop den 8 oktober!

Datum & tid: 8 oktober, 12:00 & 19:00

Plats: CBSS; Slussplan 9. Karta här.

Anmälan: Registrera dig genom att mejla till info@intercult.se, senast den 5 oktober.

Medverkande: Agata Etmanowicz (Impact Foundation) och Marcus Hagemann (Ars Baltica).

Program

12.00 Registrering

12.15 Lätt lunch och nätverk

13:15 Introduktion

13:30 PART 1 –> Baltic Co-Operation Co-Designed
Hur utvecklar vi nya, kreativa verktyg för samarbete med fokus på Östersjöregionen? En kartläggning och diskussion om deltagarnas behov och idéer.

15:30 Fika 

16:00 PART 2 –> Audience Development, Agata Etmanowitcz (Impact Foundation)
En praktisk guide i publikutveckling. Konkreta verktyg för strategier inom publikutveckling med praktiska exempel från verkligheten. Lär känna din publik tillsammans med Agata Etmanowicz.

18.30 Fika med diskussion

19:00 Summering & Status Quo

ARS Baltica Creative Dialouge (ABCD) syftar till att samla kulturaktörer i Östersjöregionen för samtal. Dialogen syftar till att länka kulturaktörer och organisationer i sektorsövergripande sammanhang och låta beslutsfattare följa debatten och olika perspektiv på kulturens påverkan. Under en tvåårig process kommer ACDB besöka varje partner land vid två tillfällen för skapa rum för dessa samtal. Den underliggande förståelsen är att kultur fungerar som en drivande faktor för hållbarhet.